Hoorn

Op 9-jarige leeftijd begon Emma haar muzikale studies met viool. Enkele jaren later, toen ze 15 was, kwam ze in contact met de hoorn. Ze was meteen verkocht en besliste om van haar droom haar toekomst te maken. Na een jaar privéles van Luc Bergé ging ze op 18-jarige leeftijd studeren aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel bij dezelfde docent. Daar behaalde ze het diploma master in de muziek met grote onderscheiding. Sinds 2013 is ze in de leer bij Jean-Pierre Dassonville aan het Conservatoire Royal de Bruxelles.
Emma is als freelance muzikante verbonden aan de Koninklijke Muntschouwburg, het Nationaal Orkest van België, Symfonieorkest Vlaanderen, De filharmonie, l’Orchestre Royale de chambre de Wallonie, etc.
Emma is derde prijswinnaar van de “Lions European Music Competition Thomas Kuti” (Birmingham 2014) en heeft voor een verdienstelijke loopbaan op het Koninklijk Conservatorium van Brussel de prijs “Ingeborg Köberle” ontvangen (2015).
Momenteel is Emma aan het proefdraaien voor een positie als plaatsvervangend eerste hoorn in de Koninklijke Opera van Zweden (Stockholm).